Καλώς ήρθατε στην OfficialTaxi.gr

Προσαρμοσμένοι στις ανάγκες της εποχής δημιουργήσαμε το officialtaxi.gr με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των επιβατών μας από και προς οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και της ελληνικής κυβέρνησης, έχουμε λάβει όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά του νέου κορονοϊου (COVID-19)

Ασχολούμαστε αποκλειστικα με τον χώρο των υπηρεσιών της μεταφοράς επιβατών με Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ στην ΑΘΗΝΑ, τα οποία  μπορούν να εξυπηρετήσουν από 1 έως 4 επιβάτες ανά όχημα και με ΕΙΔ. ΜIΣΘ. VAN τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν από 1 έως 8 επιβάτες ανά όχημα.

Είμαστε σε διαρκή  παρακολούθηση των αφίξεων αεροπλάνων, πλοίων, κλπ με σκοπό να μην επιβαρυνθείτε επιπλέον χρήματα σε τυχόν καθυστέρηση της προγραμματισμένης άφιξη σας.

Κλείστε τη διαδρομή σας έως και 6 ώρες πριν την αναχώρηση / άφιξη και εμείς θα περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στο σημείο άφιξης / αναχώρησης  σας κρατώντας πινακίδα στην οποία θα αναγράφει το όνομα σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κράτηση σας και σας υποσχόμαστε μια ασφαλή και άνετη διαδρομή.


Γιατί να κάνετε κράτηση μαζί μας ?

Δωρεάν ακύρωση

Αν αλλάξουν τα σχέδιά σας, μπορείτε να ακυρώσετε δωρεάν μέχρι και 12 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα παραλαβής.

Συνάντηση με τον οδηγό σας.

Θα σας περιμένουμε ακριβώς στο σημείο άφιξης σας κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας.  

Εάν η πτήση μου έχει καθυστέρηση;

Είμαστε σε διαρκή παρακολούθηση των αφίξεων αεροπλάνων, πλοίων, κλπ. με σκοπό να μην επιβαρυνθείτε επιπλέον χρήματα σε οποιαδήποτε καθυστέρηση του μεταφορικού σας μέσου.

Κριτικές

Τρόποι πληρωμής

   Μετρητά

   Visa

   Mastercard

Επικοινωνία

  (+30) 6947563984

  info@officialtaxi.gr

  Whatsapp

  24/7/365

Στείλτε μας τα σχόλια σας